2014-2015 Faaliyetler

13/05/20145– DR. JÖRGBAUDNER
“TURKEY’S EUACCESSİON NEGOTİATİONS – EVİDENCE FOR A ‘CLASH OF CULTURES‘ FOR A ‘LOOSELY COUPLED’ TWO-LEVEL GAMES?”

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı etkinlikleri kapsamında Dr. JörgBaudner13 Mayıs 2015 Çarşamba günü DEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü 3 numaralı derslikte “Turkey’s EuAccession Negotiations – Evidence for a ‘Clash of Cultures‘ for a ‘Loosely Coupled’ Two-level Games?” başlıklı bir seminer dersi vermiştir.

07/05/2015 – Emma NICHOLSON – Baroness Nicholson of Winterbourne
“Radicalization in Europe: The Issue of Religion and Racism”

16/04/2015 – AssociateProfessorPaoloMagagnotti

“Communicating Europe”

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı etkinlikleri kapsamında Doç. Dr. PaoloMagagnotti16 Nisan 2015 Perşembe günü 10.00-12.00 ve 13.00-15.00 saatleri arasında DEÜ Merkez Kütüphane Avrupa Dokümantasyon Merkezi’nde “CommunicatingEurope”başlıklı bir seminer dersi vermiştir.

18/03/2015 – Jean MonnetProfessorNicholasConstatinosBaltas
“The European and Greek Financial Crises and their Economic Outlook”
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı etkinlikleri kapsamında Jean MONNET Profesörü NicholasConstantinosBaltas18 Mart 2015 Çarşamba günü DEÜ Merkez Kütüphane Avrupa Dokümantasyon Merkezi’nde “The European and Greek Financial Crises and their Economic Outlook”başlıklı bir seminer dersi vermiştir.

29/09/2014 – SirRICHARD BALFE – Lord of Dulwich
“Turkey-EU Relations: Past, Present and the Future”

Avrupa Parlamentosu’ndan Kampüse(EP toCampus) projesi kapsamında Avrupa Parlamenterlerinden ve Türkiye-AB Dostluk Grubu üyelerinden İngiliz Kraliyet Ailesi mensubu SirRICHARD BALFE Lordof Dulwich29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30’da DEÜ Merkez Kütüphanesi Avrupa Dokümantasyon Merkezi’nde “Türkiye-AB İlişkilerinin Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı bir konuşma yapmıştır.